Palvelut ja hinnat

Yksi edullinen hinta, kaikki mitä tarvitset.

Friigon palvelu sisältää ohjelmiston ja kirjanpidon

Taloushallinnon asiantuntijamme tukevat sinua ja varmistavat, että yrityksesi toimii lain ja asetusten mukaan.

Toiminimet

95

€/kk + alv

Osakeyhtiö, kommandiittiyhtiöt ja avoimet yhtiöt

130

€/kk + alv

Friigon palvelu sisältää ohjelman ja kirjanpidon. Yksi edullinen hinta, kaikki mitä tarvitset – täysin sähköinen taloushallinto.

Lisäpalvelujen hinnat

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero

Tilinpäätös (ei pakollinen pienille toiminimille) 130,00 € /kpl
Veroilmoitus 130,00 € /kpl
Verkkolaskujen lähetys tai vastaanotto 0,49 € /kpl
Palkanlaskenta 14,00 € /kpl
Tuntiveloitus lisätoimeksiannoille 65,00 € /kpl

Palvelun ohjelmistoalustana toimii Visman tarjoama ePasseli

Kokeile Visma ePasselia veloituksetta 30 päivää

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja kokeile Visma ePasseli Standardia maksutta 30 päivän ajan. Hanki demotunnukset ja aloita kokeilu!

Kokeile 30 päivää

Näin Visma ePasseli Standard toimii

Ohjelmalla hoidat myyntilaskujen lähetyksen ja ostolaskujen maksun, ja saat käyttöösi taloushallinnon raportit – missä vain, milloin vain. Tutustu ohjelmistoon ja katso ohjevideot!

Videotutoriaalit

Usein kysyttyä Friigosta

Laadi kaikki yrityksesi myyntilaskut ePasseli -ohjelmalla ja lähetä ne asiakkaillesi verkkolaskuna, sähköpostilla tai paperipostina. Laskun suoritukset kirjautuvat automaattisesti jolloin näet ajantasaisen tilanteen siitä onko asiakkaasi maksanut laskut. Vastaanota ostolaskut verkkolaskuna tai ota niistä kuva mobiiliaplikaatiolla. Onnistuneen tositteen tallennuksen jälkeen ei alkuperäistä kuittia tai laskua enää tarvitse säilyttää. Pankkiyhteyden avulla voit myös maksaa ostolaskut, palkat tai muut siirrot suoraan ohjelmassa. Friigo Oy laatii tallentamiesi tositteiden pohjalta kirjanpidon ja lähettää verohallintoon kausiveroilmoituksen.
Palvelu sopii yrityksille joiden tilikauden liikevaihto on alle 300 000 euroa ja henkilöstömäärä alle 10 henkeä. Mikäli yrityksesi liikevaihto tai henkilöstömäärä on tätä isompi, pyydämme olemaan yhteydessä Friigon asiakaspalveluun.